Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć FC Kielczanka
wypijesz i ty Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bałdys geeft een hoge lob. Stenka is nu in balbezit. Lăzărescu begaat een overtreding. Lăzărescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Stenka onderschept slim de pass. Stenka speelt de bal door. Płaszewski met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jonowski trapt de bal weg. Mpondo kopt de bal weg. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Paraviso is nu in balbezit. Płaszewski begaat een overtreding. Paraviso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraviso met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bojdoł de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Bojdoł geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ustael met de inworp. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ustael met een snelle inworp. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka geeft een hoge lob. Jałkiewicz controleert de bal met de borst. Jałkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Babiarz passt de bal zonder na te denken. Bałdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ustael krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 47%, FC Kielczanka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielona Śmierć - FC Kielczanka 0:0

53e minuut.
Jonowski met een sublieme pass. Inworp. Ustael met een snelle inworp. Madroñero rent richting de bal. Madroñero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Płaszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraviso met een snelle inworp. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stenka onderschept slim de pass. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero met een sublieme pass. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Jonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 30%, FC Kielczanka 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielona Śmierć - FC Kielczanka 0:0