Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0111
  • Stadion: AdErMi Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2920
AdErMi Słodkie Kompania
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Szafirski passt de bal met de wreef. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki met een sublieme pass. Matyja is nu in balbezit. Matyja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Baraniecki de bal. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja passt de bal in één keer door. Plombon rent richting de bal. Plombon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja probeert naar een medespeler te passen. Plombon is nu in balbezit. Plombon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AdErMi - Słodkie Kompania 1:0

18e minuut.
Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski is nu in balbezit. Przyszlak onderschept slim de pass. Fałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fałat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fałat onderschept slim de pass. Fałat met een sublieme pass. Bruzda is nu in balbezit. Przyszlak onderschept slim de pass. Przyszlak draait met de bal, schiet en ... Ruszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AdErMi - Słodkie Kompania 1:1

36e minuut.
Gmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz onderschept slim de pass. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Matyja rent richting de bal. Matyja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Studnicki met een sublieme pass. Kuciel is nu in balbezit. Matyja is nu in balbezit. Matyja haalt uit met een fantastische trap. Szafarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdErMi 46%, Słodkie Kompania 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AdErMi - Słodkie Kompania 1:1

65e minuut.
Kuciel geeft een hoge lob. Baraniecki speelt de bal door. Gmoch is nu in balbezit. Plombon onderschept slim de pass. Plombon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Romanczewski is nu in balbezit. Romanczewski speelt de bal door. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Petrusewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matyja is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gmoch ... Strafschop! Matyja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Matyja neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AdErMi - Słodkie Kompania 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdErMi 47%, Słodkie Kompania 53%.
AdErMi - Słodkie Kompania 2:1