Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podolaki FC Bombeiros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Karaluch rent richting de bal. Karaluch probeert naar een medespeler te passen. Herman is nu in balbezit. Kaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień speelt de bal door. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak draait met de bal, schiet en ... Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasławski geeft de bal voor. Garbień is nu in balbezit. Garbień schiet op doel. Jedynasiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jedynasiak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kaczka rent richting de bal. Bączyk rent richting de bal. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka draait met de bal, schiet en ... Sęktas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Bombeiros 1:0

12e minuut.
Daar is Garbień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszak rent richting de bal. Bączyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oleszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oleszak kan niet meer verder spelen. Dolibowski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Karaluch is nu in balbezit. Karaluch geeft de bal voor. Inworp. Jedynasiak met de inworp. Dolibowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolaki FC 67%, Bombeiros 33%.
Podolaki FC - Bombeiros 1:0

73e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaluch onderschept slim de pass. Karaluch met een sublieme pass. Kaczka rent richting de bal. Kaczka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żuralski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolaki FC - Bombeiros 2:0

76e minuut.
Herman is nu in balbezit. Herman geeft een hoge lob. Kaczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bączyk rent richting de bal. Bączyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Karaluch rent richting de bal. Karaluch passt de bal in één keer door. Zasławski met een sublieme pass. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolaki FC 47%, Bombeiros 53%.
Podolaki FC - Bombeiros 2:0