Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus 1984 Zielona Śmierć
juve Tactiek wypijesz i ty
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten hopeless
average Passen weak
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Shipkov geeft een lange en hoge pass. Distefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad onderschept slim de pass. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap. Trinidad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Zielona Śmierć 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 50%, Zielona Śmierć 50%.
juventus 1984 - Zielona Śmierć 1:0

67e minuut.
Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Fazzolari rent richting de bal. Fazzolari met een sublieme pass. Cabelo rent richting de bal. Cabelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Omorčin probeert naar een medespeler te passen. Garţenştein is nu in balbezit. Garţenştein geeft de bal voor. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Zielona Śmierć 2:0

70e minuut.
Kabel speelt de bal door. Omorčin is nu in balbezit. Omorčin passt de bal met de wreef. Cabelo rent richting de bal. Cabelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mpondo met een sublieme pass. Cabelo rent richting de bal. Gołuch is nu in balbezit. Bøgvad verovert de bal door een tackle van achteren. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 48%, Zielona Śmierć 52%.
juventus 1984 - Zielona Śmierć 2:0