Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMS1939USTKA kikolandia
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beta de bal onder controle te krijgen. Midlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Kruk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk passt de bal zonder na te denken. Siara is nu in balbezit. Siara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gliniecki is nu in balbezit. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Siara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Świstak de bal onder controle te krijgen. Midlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - kikolandia 0:1

44e minuut.
Olwert probeert naar een medespeler te passen. Szarpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarpak draait met de bal, schiet en ... Myszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS1939USTKA 49%, kikolandia 51%.
SMS1939USTKA - kikolandia 0:1

82e minuut.
Łach rent richting de bal. Łach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Szarpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarpak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMS1939USTKA - kikolandia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS1939USTKA 48%, kikolandia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMS1939USTKA - kikolandia 1:1