Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLS Iskra Iskrzynia F.C Żytnia
442 Tactiek luty1
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Udrea controleert de bal met de borst. Koryzna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udrea. Udrea krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Frencl bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem onderschept slim de pass. Tyczka rent richting de bal. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem schiet op doel. Gorącawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Johanovský probeert naar een medespeler te passen. Meier rent richting de bal. Meier passt de bal in één keer door. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Di Meco kopt de bal weg. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 0:1

24e minuut.
Kurnatowski controleert de bal met de borst. van Mele met een sublieme pass. Frencl probeert naar een medespeler te passen. Vuorisalmi rent richting de bal. Vuorisalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pantazescu geeft de bal voor. Bożej kopt de bal weg. Tyczka met een sublieme pass. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tyczka met een sublieme pass. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski speelt de bal door. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem schiet op doel. Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pantazescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pantazescu speelt de bal door. Koryzna is nu in balbezit. Vuorisalmi onderschept slim de pass. Vuorisalmi schiet op doel. Suchomski bokst de bal weg.

40e minuut.
van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele passt de bal met de wreef. Daar is Vuorisalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 1:1

43e minuut.
Martyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kurnatowski de bal. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. van Fessem maakt een snoekduik en kopt de bal. Gorącawoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 59%, F.C Żytnia 41%.
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 1:2

47e minuut.
Hemmi rent richting de bal. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak speelt de bal door. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka met een sublieme pass. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda bokst de bal weg.

51e minuut.
Di Meco onderschept slim de pass. Di Meco passt de bal zonder na te denken. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 1:3

57e minuut.
van Mele passt de bal met de wreef. Johanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanovský geeft de bal voor. Vuorisalmi heeft problemen om de bal te vangen. Bożej onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Johanovský neemt de hoekschop. Meier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Gwalbert komt het veld opgelopen. Wernecki komt het veld opgelopen. Krupa komt het veld opgelopen. Gwalbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Mele met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wernecki met een harde bal richting middenveld. Rudowski kopt de bal weg. Frencl heeft problemen om de bal te vangen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarimäki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tyczka speelt de bal door. van Fessem heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Frencl zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Frencl naar de kleedkamers voor een vroege douche. van Fessem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferenc komt het veld opgelopen. Solla komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kurnatowski met een snelle inworp. van Mele is nu in balbezit. van Mele met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro komt het veld opgelopen. Talpăiute komt het veld opgelopen.

87e minuut.
van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco passt de bal in één keer door. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 54%, F.C Żytnia 46%.
KLS Iskra Iskrzynia - F.C Żytnia 1:3