Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Skarpetki Ujeścisko Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński passt de bal in één keer door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski passt de bal in één keer door. Niciński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - Ujeścisko Fc 1:0

6e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Zientara verovert de bal door een tackle van achteren. Zientara met een sublieme pass. Niciński kan de bal niet met de borst controleren. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot rent richting de bal. Niciński onderschept slim de pass. Zientara is nu in balbezit. Zientara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - Ujeścisko Fc 2:0

24e minuut.
Zientara verovert de bal door een tackle van achteren. Zientara passt de bal met de wreef. Niciński rent richting de bal. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Ostroróg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potrzebowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niciński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Najdecki rent richting de bal. Najdecki met een sublieme pass. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś haalt uit met een fantastische trap. Szupin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pikuś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Najdecki onderschept slim de pass. Najdecki draait met de bal, schiet en ... Frontczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Najdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lipski verovert de bal door een tackle van achteren. Lipski speelt de bal door. Grzmot kan de bal niet met de borst controleren. Grzmot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Faron met een snelle inworp. Połubiński rent richting de bal. Skalski speelt de bal door. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zientara rent richting de bal. Zientara passt de bal met de wreef. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 45%, Ujeścisko Fc 55%.
KS Skarpetki - Ujeścisko Fc 2:0

60e minuut.
Zientara is nu in balbezit. Zientara geeft de bal voor. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. Ostroróg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Faron onderschept slim de pass. Faron met een sublieme pass. Niciński rent richting de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ... Fina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Faron probeert naar een medespeler te passen. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski passt de bal zonder na te denken. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - Ujeścisko Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 42%, Ujeścisko Fc 58%.
KS Skarpetki - Ujeścisko Fc 3:0