Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JAWORZNO Angel3441
523 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Seńkowski is nu in balbezit. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Karbowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 0:1

16e minuut.
Melo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmielak. Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. Košinas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sarna is nu in balbezit. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szajdel zijn tegenspeler op de grond. Szajdel krijgt een gele kaart. Kopaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitrea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Seńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 0:2

25e minuut.
Zink speelt de bal door. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Bolanowski krijgt een gele kaart. Kopaliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Košinas met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cisak de bal. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 0:3

28e minuut.
Szajdel met een sublieme pass. Chmielak rent richting de bal. Chmielak met een sublieme pass. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lizarzuay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 1:3

40e minuut.
Košinas passt de bal zonder na te denken. Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink geeft een lange en hoge pass. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 1:4

44e minuut.
Szajdel probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bolanowski de bal. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JAWORZNO 64%, Angel3441 36%.
KS JAWORZNO - Angel3441 1:5

52e minuut.
Košinas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătăran de bal. Tătăran speelt de bal door. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... Karbowiak bokst de bal weg.

55e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Zink verovert de bal door een tackle van achteren. Zink met een sublieme pass. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski geeft een hoge lob. Seńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zink is nu in balbezit. Zink schiet op doel. Cisak rent richting de bal. Cisak geeft de bal voor. Košinas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Angel3441 1:6

84e minuut.
Chmielak is nu in balbezit. Košinas rent richting de bal. Košinas geeft de bal voor. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cisak kopt de bal weg. Bukowski is nu in balbezit. Zink begaat een overtreding. Zink krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JAWORZNO 67%, Angel3441 33%.
KS JAWORZNO - Angel3441 1:6