Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JAWORZNO Jagodziańki
523 Tactiek Nowa nadzieja
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 41
matig Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Rabenda kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolanowski de bal. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:1

9e minuut.
Lízl verovert de bal door een tackle van achteren. Lízl geeft een hoge lob. Seńkowski controleert de bal met de borst. Sarna rent richting de bal. Rabenda onderschept slim de pass. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:2

11e minuut.
Grzelczak is nu in balbezit. Grzelczak passt de bal met de wreef. Lízl is nu in balbezit. Lízl geeft een lange en hoge pass. Rabenda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:3

19e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros met een sublieme pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rabenda is nu in balbezit. Rabenda passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:4

26e minuut.
Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski geeft een lange en hoge pass. Palmeros kopt de bal weg. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:5

29e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz kopt de bal weg. Rabenda probeert de bal met de borst te controleren. Rabenda schiet op doel. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rabenda is nu in balbezit. Sarna begaat een overtreding. Rabenda raakt geblesseerd tijdens het duel. Alarcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:6

37e minuut.
Piesio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmeros geeft een lange en hoge pass. Rabenda kopt de bal weg. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Rabenda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lízl geeft een lange en hoge pass. Bolanowski rent richting de bal. Rabenda onderschept slim de pass. Rabenda schiet op doel. Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:7

42e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda is nu in balbezit. Seńkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seńkowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros geeft de bal voor. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JAWORZNO 67%, Jagodziańki 33%.
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:7

48e minuut.
Palmeros passt de bal met de wreef. Lízl met een sublieme pass. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bolanowski de bal onder controle te krijgen. Karbowiak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sarna rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Gacek probeert naar een medespeler te passen. Malínek rent richting de bal. Malínek geeft een hoge lob. Staruchowicz controleert de bal met de borst. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:8

54e minuut.
Malínek passt de bal in één keer door. Daar is Szajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros geeft een lange en hoge pass. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Palmeros is nu in balbezit. Palmeros geeft de bal voor. Rabenda rent richting de bal. Rabenda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Seńkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Palmeros passt de bal in één keer door. Lízl rent richting de bal. Lízl passt de bal met de wreef. Rabenda rent richting de bal. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Karbowiak trapt de bal weg van het doel. Malínek kopt de bal weg. Lízl is nu in balbezit. Lízl geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:9

81e minuut.
Staruchowicz probeert de bal aan de voet te houden. Lízl rent richting de bal. Lízl speelt de bal door. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lízl geeft een hoge lob. Rabenda kopt de bal weg. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:10

85e minuut.
Filipczak met een snelle inworp. Gacek is nu in balbezit. Chmielak begaat een overtreding. Gacek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gacek kan niet meer verder spelen. Csapó komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sarna onderschept slim de pass. Sarna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alarcón met een snelle inworp. Palmeros geeft een lange en hoge pass. Karbowiak bokst de bal weg. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JAWORZNO 75%, Jagodziańki 25%.
KS JAWORZNO - Jagodziańki 0:11