Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amator Morena Smooth Operators
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


16e minuut.
Walkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp is nu in balbezit. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Śpiewok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warowy neemt de hoekschop. Walkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ślesiński geeft een hoge lob. Scyzoryk met een sublieme pass. Dyoniziak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki onderschept slim de pass. Sandecki geeft de bal voor. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ziel probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Polak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - Smooth Operators 0:1

37e minuut.
Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korytkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmidt speelt de bal door. Walusiak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - Smooth Operators 0:2

38e minuut.
Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Gołomp rent richting de bal. Gołomp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Pomprowicz de bal. Warowy geeft een hoge lob. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp onderschept slim de pass. Gołomp schiet op doel. Prochownik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 52%, Smooth Operators 48%.
Amator Morena - Smooth Operators 0:2

51e minuut.
Dyoniziak rent richting de bal. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak passt de bal met de wreef. Kasprzyk is nu in balbezit. Kasprzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - Smooth Operators 0:3

63e minuut.
Rożek passt de bal zonder na te denken. Gołomp rent richting de bal. Fajkis met een sublieme pass. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - Smooth Operators 0:4

71e minuut.
Szmidt passt de bal zonder na te denken. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp passt de bal zonder na te denken. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak schiet op doel. De bal raakt de paal. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 49%, Smooth Operators 51%.
Amator Morena - Smooth Operators 0:4