Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ktośki FC Mazury
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - FC Mazury 1:0

8e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ktośki - FC Mazury 1:1

14e minuut.
Płomyk rent richting de bal. Luśnia verovert de bal door een tackle van achteren. Luśnia passt de bal met de wreef. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuprijańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuprijańczyk geeft een lange en hoge pass. Krysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachut onderschept slim de pass. Pachut geeft een hoge lob. Woźniakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Taborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Płomyk zijn tegenspeler op de grond. Płomyk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Luśnia geeft de bal voor. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wasiluk de bal. Wasiluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - FC Mazury 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ktośki 46%, FC Mazury 54%.
ktośki - FC Mazury 2:1

59e minuut.
Taborski passt de bal met de wreef. Zięba rent richting de bal. Zięba geeft de bal voor. Wasiluk is nu in balbezit. Wasiluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała is nu in balbezit. Rębała passt de bal in één keer door. Babulewicz speelt de bal door. Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Woźniakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Płomyk speelt de bal door. Straszak rent richting de bal. Wasiluk verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiluk haalt uit met een fantastische trap. Pośpiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ktośki - FC Mazury 3:1

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Krysztofiak de bal onder controle te krijgen. Babulewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płomyk. Płomyk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Luśnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Weselik rent richting de bal. Weselik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ktośki 64%, FC Mazury 36%.
ktośki - FC Mazury 3:1