Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubeltowi Mocni Kwasożłopy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piórkowski. Kołodziejek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cichacki kopt de bal weg. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Ciliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski passt de bal zonder na te denken. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kołodziejek is nu in balbezit. Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. Bochnia passt de bal in één keer door. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dubiel met een sublieme pass. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrzygłód rent richting de bal. Ciliński onderschept slim de pass. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Kundys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Mrzygłód is nu in balbezit. Kozicki begaat een overtreding. Kozicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubeltowi Mocni 47%, Kwasożłopy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dubeltowi Mocni - Kwasożłopy 0:0

47e minuut.
Ciliński rent richting de bal. Mrzygłód verovert de bal door een tackle van achteren. Mrzygłód geeft een lange en hoge pass. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Kacprzak de bal. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ciliński passt de bal zonder na te denken. Kusek rent richting de bal. Kusek met een sublieme pass. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cichacki geeft een hoge lob. Inworp. Kołodziejek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wierusz rent richting de bal. Wierusz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Żądło met de inworp. Kołodziejek heeft problemen om de bal te vangen. Bochnia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bochnia krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski passt de bal zonder na te denken. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka speelt de bal door. Domański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubeltowi Mocni 56%, Kwasożłopy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dubeltowi Mocni - Kwasożłopy 0:0