Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Ipswich Town
532 Tactiek deffff
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 25.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Kwiatek passt de bal in één keer door. Arzenti heeft problemen om de bal te vangen. Chojka probeert naar een medespeler te passen. Dvořák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Sopata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

3e minuut.
Di Marco geeft een lange en hoge pass. Chojka is nu in balbezit. Chojka passt de bal zonder na te denken. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sopata niet meer kan verder spelen. Palikot komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Chojka passt de bal zonder na te denken. Arzenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzenti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dvořák de bal. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Palikot bokst de bal weg.

10e minuut.
Cassia is nu in balbezit. Beppesson is nu in balbezit. Beppesson passt de bal met de wreef. Dvořák rent richting de bal. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Palikot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jończyk is nu in balbezit. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez geeft een hoge lob. Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 1:0

20e minuut.
Arzenti verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek passt de bal in één keer door. Dvořák is nu in balbezit. Dvořák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 2:0

27e minuut.
Arzenti geeft een lange en hoge pass. Di Marco kopt de bal weg. Klungelig pakt Çimdik de bal. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 3:0

30e minuut.
Di Marco met een sublieme pass. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez geeft een hoge lob. Kwiatek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Daar is Derince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubíček speelt de bal door. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Manichejski bokst de bal weg. Zambrecki met een sublieme pass. Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 26%, Ipswich Town 74%.
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 3:0

55e minuut.
Beppesson is nu in balbezit. Beppesson probeert naar een medespeler te passen. Dvořák is nu in balbezit. Dvořák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 4:0

60e minuut.
Di Marco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ximenez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvořák heeft problemen om de bal te vangen. Dvořák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arzenti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Marco de bal. Dvořák rent richting de bal. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Palikot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Kwiatek begaat een overtreding. Çimdik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwiatek speelt de bal door. Çimdik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zambrecki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beppesson rent richting de bal. Beppesson met een sublieme pass. Dvořák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Konopka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft de bal voor. Cassia kopt de bal weg. Zambrecki rent richting de bal. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 38%, Ipswich Town 62%.
KS Prądniczanka2010 - Ipswich Town 4:0