Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Bot Team no.1
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39128
F.C. COTROCENI Innovation Football
juniori Tactiek Tactica 433
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
64.1 gemiddelde waardering 71.3
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Bútora onderschept slim de pass. Fedorca rent richting de bal. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel. Andrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Buitenspel voor Buhănescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Câmpeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora geeft een hoge lob. Fedorca springt en kopt de bal. Andrei bokst de bal weg.

32e minuut.
Cotenescu onderschept slim de pass. Cotenescu geeft een hoge lob. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk haalt uit met een fantastische trap. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. COTROCENI 63%, Innovation Football 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. COTROCENI - Innovation Football 0:0

47e minuut.
Raineri is nu in balbezit. Bútora verovert de bal door een tackle van achteren. Bútora probeert naar een medespeler te passen. Kofin rent richting de bal. Kofin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cotenescu speelt de bal door. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konvica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vurduk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vurduk kan niet meer verder spelen. Gheorghiţă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cotenescu probeert de bal met de borst te controleren. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotenescu. Cotenescu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gahrenstein geeft de bal voor. Grigorie kopt de bal weg. Klungelig pakt Basnák de bal. Ternero is nu in balbezit. Ternero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Căpăţînă de bal. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lijun met een snelle inworp. Bútora met een sublieme pass. Ternero is nu in balbezit. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Innovation Football 0:1

62e minuut.
Cozma passt de bal zonder na te denken. Ternero met een sublieme pass. Kofin is nu in balbezit. Kofin schiet op doel. Andrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Innovation Football 0:2

83e minuut.
Petev geeft een hoge lob. Grigorie kopt de bal weg. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Konvica onderschept slim de pass. Konvica probeert naar een medespeler te passen. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. COTROCENI 66%, Innovation Football 34%.
F.C. COTROCENI - Innovation Football 0:2