Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnástica Abad Toros Débiles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cembranos geeft een hoge lob. Inworp. Cuenca met de inworp. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset probeert naar een medespeler te passen. Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toros Débiles 1:0

12e minuut.
Calmache verovert de bal door een tackle van achteren. Calmache speelt de bal door. Crusat speelt de bal door. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Crusat verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Postigo verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Postigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
García Comas passt de bal in één keer door. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez speelt de bal door. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Crusat met een sublieme pass. Pérez Tavira rent richting de bal. Pérez Tavira speelt de bal door. Salceda rent richting de bal. Salceda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toros Débiles 2:0

33e minuut.
Salceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech Ceballos begaat een overtreding. Salceda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortés Caballero komt bij de bal en schiet. Salceda heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Salceda krijgt zijn hoofd ertegen. Arellano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toros Débiles 3:0

44e minuut.
García Comas met de inworp. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft een hoge lob. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toros Débiles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnástica Abad 57%, Toros Débiles 43%.
Gimnástica Abad - Toros Débiles 3:1

57e minuut.
Calmache rent richting de bal. Calmache geeft een hoge lob. Párraga Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Salceda rent richting de bal. Salceda schiet op doel. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnástica Abad - Toros Débiles 4:1

89e minuut.
Daar is Cardeñosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crusat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez met een sublieme pass. Pérez Postigo rent richting de bal. Pérez Postigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnástica Abad 48%, Toros Débiles 52%.
Gimnástica Abad - Toros Débiles 4:1