Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andújar B1 Holotúridos Deportistas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Mendaza is nu in balbezit. Mendaza passt de bal met de wreef. Díaz-Aldagalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Aldagalán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
García Granero rent richting de bal. Daar is López González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Granero rent richting de bal. López González bereikt de bal nog maar net als eerste. López González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Setvalls raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cembranos komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Arbelo verovert de bal door een tackle van achteren. Arbelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Granero rent richting de bal. García Granero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
García Granero probeert naar een medespeler te passen. Díaz-Aldagalán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López González. López González krijgt een gele kaart.

33e minuut.
López González bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero rent richting de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero onderschept slim de pass. García Granero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andújar B1 - Holotúridos Deportistas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andújar B1 51%, Holotúridos Deportistas 49%.
Andújar B1 - Holotúridos Deportistas 0:1

47e minuut.
Pulido is nu in balbezit. Pulido passt de bal zonder na te denken. Arbelo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz-Aldagalán is nu in balbezit. Díaz-Aldagalán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Parralejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz-Aldagalán rent richting de bal. Met opzet legt Parralejo zijn tegenspeler op de grond. Parralejo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Alonso Fueyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Fueyo passt de bal met de wreef. Losada met een sublieme pass. Díaz-Aldagalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Aldagalán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujante passt de bal zonder na te denken. García Granero heeft problemen om de bal te vangen. García Granero schiet op doel. Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Cembranos de bal. Martín Esperanza rent richting de bal. Martín Esperanza passt de bal zonder na te denken. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andújar B1 34%, Holotúridos Deportistas 66%.
Andújar B1 - Holotúridos Deportistas 0:1