Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragaldabas Reales Lingüistas Rimbombantes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ordoyo rent richting de bal. Ordoyo geeft de bal voor. Villafáfila rent richting de bal. Leoz verovert de bal door een tackle van achteren. Leoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Funes trapt de bal weg. Larrumbide kopt de bal weg. Villafáfila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Urkijo heeft problemen om de bal te vangen. Rosas rent richting de bal. Rosas passt de bal in één keer door. Amigo Ferreiro rent richting de bal. Amigo Ferreiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Casillas Fernández geeft een hoge lob. Rodríguez Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrumbide onderschept slim de pass. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 1:0

28e minuut.
Amigo Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo passt de bal met de wreef. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordoyo rent richting de bal. Ordoyo met een sublieme pass. Leoz rent richting de bal. Leoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leoz verovert de bal door een tackle van achteren. Leoz geeft de bal voor. Rodríguez Riera rent richting de bal. Larrumbide is nu in balbezit. Larrumbide schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rodríguez Riera geeft een hoge lob. Charcos is nu in balbezit. Charcos geeft de bal voor. Gandiaga rent richting de bal. Gandiaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Reales 38%, Lingüistas Rimbombantes 62%.
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 1:0

54e minuut.
Billabona speelt de bal door. Fernández Roales is nu in balbezit. Fernández Roales geeft een lange en hoge pass. Amigo Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo Ferreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 1:1

56e minuut.
Daar is Fernández Somoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Del Pozo rent richting de bal. Pérez Del Pozo geeft een lange en hoge pass. Amigo Ferreiro rent richting de bal. Amigo Ferreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Amigo Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo geeft de bal voor. Villafáfila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leoz rent richting de bal. Leoz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 2:1

65e minuut.
Casillas Fernández is nu in balbezit. Leoz onderschept slim de pass. Leoz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Larrumbide de bal. Larrumbide schiet op doel. Montserrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Larrumbide speelt de bal door. Leoz rent richting de bal. Casillas Fernández begaat een overtreding. Casillas Fernández krijgt een gele kaart. Leoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rico wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 3:1

75e minuut.
Larrumbide geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arenas de bal onder controle te krijgen. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 4:1

89e minuut.
Fernández Roales rent richting de bal. Charcos onderschept slim de pass. Billabona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charcos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Charcos kan niet meer verder spelen. Lechón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Reales 36%, Lingüistas Rimbombantes 64%.
Tragaldabas Reales - Lingüistas Rimbombantes 4:1