Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luptatorii GLIKO
6 Tactiek concentrat
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten good
solid Passen formidable
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado passt de bal met de wreef. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă geeft de bal voor. Cămătaru springt en kopt de bal. Badalato bokst de bal weg.

13e minuut.
Smółko probeert naar een medespeler te passen. do Santos is nu in balbezit. do Santos probeert naar een medespeler te passen. Krygier rent richting de bal. Krygier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Martinovici trapt de bal weg van het doel. Ramselaar kopt de bal weg. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Smółko met de inworp. Mambretti geeft een hoge lob. Krygier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - GLIKO 1:0

18e minuut.
Tilincă speelt de bal door. Bâtă is nu in balbezit. Mahjoub begaat een overtreding. Mahjoub krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kramer passt de bal met de wreef. Krygier is nu in balbezit. Krygier passt de bal in één keer door. Kwon-Bum rent richting de bal. Kwon-Bum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Krygier kopt de bal weg. Kwon-Bum rent richting de bal. Kwon-Bum geeft een hoge lob. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer schiet op doel. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramselaar probeert naar een medespeler te passen. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smółko. Smółko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mahjoub speelt de bal door. Petru rent richting de bal. Petru passt de bal met de wreef. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilincă met de inworp. Petru geeft een lange en hoge pass. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
luptatorii - GLIKO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 55%, GLIKO 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
luptatorii - GLIKO 1:1

46e minuut.
Corda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Petru kopt de bal weg. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda geeft een hoge lob. Bâtă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Morgado met een sublieme pass. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - GLIKO 1:2

57e minuut.
Krygier speelt de bal door. Kramer is nu in balbezit. do Santos is nu in balbezit. do Santos geeft een lange en hoge pass. Krygier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Puchici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smółko geeft de bal voor. Krygier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
luptatorii - GLIKO 2:2

61e minuut.
Hacılı onderschept slim de pass. Hacılı geeft de bal voor. Ghislieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Puchici de bal. Krygier is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ghislieri is nu in balbezit. Ghislieri passt de bal in één keer door. Kwon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Bum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - GLIKO 3:2

79e minuut.
Corda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miculescu speelt de bal door. Morgado rent richting de bal. Morgado geeft een hoge lob. Daar is Cămătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Morgado rent richting de bal. Morgado met een sublieme pass. Ramselaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Bâtă de bal. Bâtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 48%, GLIKO 52%.
luptatorii - GLIKO 3:2