Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dunarea CristiBestTeam
532 Tactiek cristinew
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă onderschept slim de pass. Bâtă speelt de bal door. Magheru rent richting de bal. Magheru schiet op doel. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache passt de bal zonder na te denken. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ... Petrache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dunarea - CristiBestTeam 0:1

24e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu geeft de bal voor. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. Petrache bokst de bal weg. Magheru kan de bal niet met de borst controleren. Petrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magheru probeert de bal met de borst te controleren. Magheru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şeicaru geeft een hoge lob. Inworp. Mihart met een snelle inworp. Manolache rent richting de bal. Manolache geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Nae met een snelle inworp. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bordea de bal onder controle te krijgen. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kammerer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dunarea - CristiBestTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dunarea 79%, CristiBestTeam 21%.
FC Dunarea - CristiBestTeam 0:2

46e minuut.
Bordea rent richting de bal. Bordea passt de bal in één keer door. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru is nu in balbezit. Magheru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu geeft een hoge lob. Kammerer rent richting de bal. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Magheru is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dunarea - CristiBestTeam 0:3

66e minuut.
Teodosiu geeft de bal voor. Daar is Şeicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeicaru geeft een lange en hoge pass. Istrate rent richting de bal. Istrate haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dunarea - CristiBestTeam 1:3

87e minuut.
Istrate is nu in balbezit. Manolache onderschept slim de pass. Manolache passt de bal met de wreef. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Petrache trapt de bal weg. Mihail kopt de bal weg. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dunarea 68%, CristiBestTeam 32%.
FC Dunarea - CristiBestTeam 1:3