Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: decimata Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27390
decimata A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
plz mercy Tactiek SPATAKUS_99
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen good


3e minuut.
Šebesta met een snelle inworp. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous passt de bal met de wreef. Marzocca rent richting de bal. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Hoof passt de bal in één keer door. Královec is nu in balbezit. Královec speelt de bal door. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jachtunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jachtunowicz geeft de bal voor. Ranković is nu in balbezit. Ranković schiet op doel. Uchoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:0

12e minuut.
Atanasio is nu in balbezit. Atanasio passt de bal in één keer door. Královec speelt de bal door. Hoof is nu in balbezit. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 50%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 50%.
decimata - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:0

46e minuut.
Guzik met een sublieme pass. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous passt de bal zonder na te denken. Hoof is nu in balbezit. Hoof draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Královec onderschept slim de pass. Královec speelt de bal door. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Atanasio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šebesta met de inworp. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Berbecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fernández Urrutia kopt de bal weg. Diagne Latyr rent richting de bal. Smoktunowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smoktunowicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De Notta rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Notta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vrbaslija rent richting de bal. Vrbaslija speelt de bal door. Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Marzocca rent richting de bal. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 56%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 44%.
decimata - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:0