Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus resita F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
smiley-next CRo Tactiek fare e 2
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
54.4 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten solid
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Palascar passt de bal met de wreef. Bayramlı rent richting de bal. Dolce schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dolce krijgt een gele kaart. Bayramlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bayramlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Hügelland onderschept slim de pass. Hügelland speelt de bal door. Noppert rent richting de bal. Noppert haalt uit met een fantastische trap. Tsiggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

23e minuut.
Bayramlı onderschept slim de pass. Bayramlı passt de bal in één keer door. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Gallay geeft de bal voor. Mateja kopt de bal weg. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert schiet op doel. Tsiggas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus resita - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 33%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 67%.
juventus resita - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

48e minuut.
Hügelland is nu in balbezit. Hügelland passt de bal met de wreef. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić geeft een hoge lob. Noppert springt en kopt de bal. Tsiggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Żwirek met een sublieme pass. Hügelland geeft een lange en hoge pass. Bilić rent richting de bal. Daar is Bilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilić geeft een hoge lob. Tsiggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dolce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bayramlı met de inworp. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Paal!

63e minuut.
Hügelland onderschept slim de pass. Hügelland geeft de bal voor. Bilić heeft problemen om de bal te vangen. Bilić geeft een hoge lob. Bigović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Hügelland speelt de bal door. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić geeft de bal voor. Noppert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus resita 48%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 52%.
juventus resita - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2