Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrvenaZvezda2018 ursii bruni
4231 Tactiek aparare
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Antonescu passt de bal met de wreef. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini geeft de bal voor. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Romanos rent richting de bal. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu speelt de bal door. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 0:1

5e minuut.
Inworp. Butacu met de inworp. Bucătaru rent richting de bal. Romanos onderschept slim de pass. Romanos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Romanos passt de bal zonder na te denken. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu geeft de bal voor. Mihăilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeguš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 1:1

18e minuut.
Mihăilă passt de bal met de wreef. Butacu rent richting de bal. Butacu geeft de bal voor. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Doeltrap. Jabłczyński trapt de bal weg van het doel. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Vasini rent richting de bal. Vasini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzeniak draait met de bal, schiet en ... Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Romanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu speelt de bal door. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak draait met de bal, schiet en ... Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 1:2

30e minuut.
Butacu heeft problemen om de bal te vangen. Butacu passt de bal zonder na te denken. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:2

33e minuut.
Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Schab probeert naar een medespeler te passen. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:3

34e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Antonescu rent richting de bal. Romanos met een sublieme pass. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jeguš trapt de bal weg. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berlea de bal onder controle te krijgen. Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:4

40e minuut.
Bucătaru met de inworp. Antonescu speelt de bal door. Daar is Schab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab geeft een hoge lob. Wawrzeniak rent richting de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasini de bal. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzeniak schiet op doel. Grigore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:5

44e minuut.
Schab met een sublieme pass. Vasini is nu in balbezit. Vasini geeft een hoge lob. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Grigore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft de bal voor. Vasini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 62%, ursii bruni 38%.
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:5

46e minuut.
Romanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanos met een sublieme pass. Daar is Aniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasini rent richting de bal. Vasini draait met de bal, schiet en ... Grigore bokst de bal weg.

50e minuut.
Doeltrap. Jeguš met een harde bal richting middenveld. Wawrzeniak kopt de bal weg. Vasini rent richting de bal. Vasini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hapal geeft de bal voor. Wawrzeniak kopt de bal weg. Daar is Biscontri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasini rent richting de bal. Vasini haalt uit met een fantastische trap. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Doeltrap. Jeguš trapt de bal weg van het doel. Biscontri kan de bal niet met de borst controleren. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Antonescu geeft een hoge lob. Ordóñez probeert naar een medespeler te passen. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen. Bucătaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ordóñez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Troncea probeert naar een medespeler te passen. Schab rent richting de bal. Schab passt de bal zonder na te denken. Vasini heeft problemen om de bal te vangen. Vasini haalt uit met een fantastische trap. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grigore met een harde bal richting middenveld. Romanos kopt de bal weg. Butacu is nu in balbezit. Butacu geeft een hoge lob. Jeguš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Berlea kopt de bal weg. Antonescu met een sublieme pass. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini schiet op doel. Grigore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:6

82e minuut.
Vasini passt de bal in één keer door. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertuzzi. Bertuzzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 60%, ursii bruni 40%.
CrvenaZvezda2018 - ursii bruni 2:6