Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucas Team 49-ers Brasov
442 Tactiek 49
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlý met de inworp. Cívka geeft een hoge lob. Teodor bokst de bal weg. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:1

2e minuut.
Teke controleert de bal met de borst. Teke geeft de bal voor. Cívka kopt de bal weg. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Teodor speelt de bal door. Rychlý kopt de bal weg. Cívka is nu in balbezit. Cívka geeft een hoge lob. Tejkal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Teke kopt de bal weg. Rychlý rent richting de bal. Rychlý passt de bal zonder na te denken. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cívka onderschept slim de pass. Cívka geeft de bal voor. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:2

19e minuut.
Cívka probeert naar een medespeler te passen. Teke geeft een hoge lob. Bohălţeanu is nu in balbezit. Tejkal verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tejkal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cívka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:3

22e minuut.
Radu speelt de bal door. Rychlý met een sublieme pass. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Căpăţână de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maquilena zal de hoekschop nemen. Teke kopt de bal weg. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bohălţeanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:4

29e minuut.
Ostrovskij onderschept slim de pass. Ostrovskij probeert naar een medespeler te passen. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:5

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maquilena met een snelle inworp. Cívka geeft een lange en hoge pass. Tejkal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:6

42e minuut.
Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka passt de bal zonder na te denken. Tejkal rent richting de bal. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 79%, 49-ers Brasov 21%.
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:7

46e minuut.
Maquilena geeft een hoge lob. Bohălţeanu rent richting de bal. Tejkal verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Teodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:8

47e minuut.
Anchev is nu in balbezit. Anchev passt de bal in één keer door. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ostrovskij probeert naar een medespeler te passen. Cívka rent richting de bal. Cívka passt de bal met de wreef. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal schiet op doel. Teodor bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maquilena neemt de hoekschop. Teke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Latovlevici probeert naar een medespeler te passen. Teke geeft een hoge lob. Tejkal heeft problemen om de bal te vangen. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka speelt de bal door. Tejkal rent richting de bal. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:9

66e minuut.
Maquilena is nu in balbezit. Maquilena geeft een hoge lob. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Balado met een sublieme pass. Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý speelt de bal door. Cívka is nu in balbezit. Cívka geeft een hoge lob. Teodor bokst de bal weg. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:10

79e minuut.
Teke rent richting de bal. Teke met een sublieme pass. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:11

84e minuut.
Cívka passt de bal zonder na te denken. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke geeft de bal voor. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cívka passt de bal in één keer door. Ostrovskij met een sublieme pass. Tejkal rent richting de bal. Tejkal schiet op doel. Teodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ... Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:12

87e minuut.
Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka met een sublieme pass. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev verovert de bal door een tackle van achteren. Anchev draait met de bal, schiet en ... Hetman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bădilă zal de hoekschop nemen. Anchev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cívka rent richting de bal. Cívka passt de bal zonder na te denken. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ostrovskij onderschept slim de pass. Ostrovskij probeert naar een medespeler te passen. Maquilena speelt de bal door. Cívka is nu in balbezit. Cívka schiet op doel. Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 67%, 49-ers Brasov 33%.
FC Lucas Team - 49-ers Brasov 0:12