Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Baia Mare Dacia
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Buleatã rent richting de bal. Arouca da Silva onderschept slim de pass. Arouca da Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Khomin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 1:0

7e minuut.
Buleatã verovert de bal door een tackle van achteren. Buleatã passt de bal in één keer door. Arouca da Silva geeft een hoge lob. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva geeft de bal voor. Khomin maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chevereşan is nu in balbezit. Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 2:0

19e minuut.
Arouca da Silva passt de bal in één keer door. Kessler rent richting de bal. Kessler passt de bal met de wreef. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 3:0

23e minuut.
Daar is Jerpelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi rent richting de bal. Köszegi geeft de bal voor. Mocanu kopt de bal weg. Khomin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 4:0

24e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Khomin verovert de bal door een tackle van achteren. Khomin passt de bal met de wreef. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 5:0

25e minuut.
Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler onderschept slim de pass. Kessler passt de bal met de wreef. Daar is Khomin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arouca da Silva rent richting de bal. Arouca da Silva passt de bal met de wreef. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oprean de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Mollez de bal. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollez onderschept slim de pass. Mollez geeft een lange en hoge pass. Khomin maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprean heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mollez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kessler kopt de bal weg. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk geeft een hoge lob. Khomin krijgt zijn hoofd ertegen. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 7:0

34e minuut.
Chevereşan geeft een lange en hoge pass. Ştefan kopt de bal weg. Garczarczyk is nu in balbezit. Garczarczyk geeft een lange en hoge pass. Kessler springt en kopt de bal. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khomin rent richting de bal. Khomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 8:0

36e minuut.
Khomin heeft problemen om de bal te vangen. Khomin met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Kessler onderschept slim de pass. Kessler schiet op doel. Hrenciuc bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Oprean de bal onder controle te krijgen. Khomin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 9:0

44e minuut.
Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva speelt de bal door. Khomin rent richting de bal. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 20%, Dacia 80%.
Phoenix Baia Mare - Dacia 10:0

47e minuut.
Mollez geeft een hoge lob. Hrenciuc met een sublieme pass. Mocanu kopt de bal weg. Kessler rent richting de bal. Kessler haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 11:0

51e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Oprean met een sublieme pass. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mollez geeft een lange en hoge pass. Arouca da Silva kopt de bal weg. Kessler rent richting de bal. Kessler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 12:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Preoteasa de bal onder controle te krijgen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollez onderschept slim de pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Feitosa probeert naar een medespeler te passen. Bălăcescu is nu in balbezit. Garczarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Garczarczyk geeft de bal voor. Kessler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gajdzis is nu in balbezit. Gajdzis speelt de bal door. Mollez speelt de bal door. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 13:0

62e minuut.
Khomin heeft problemen om de bal te vangen. Khomin probeert naar een medespeler te passen. Arouca da Silva met een sublieme pass. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Zlatev kopt de bal weg. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollez rent richting de bal. Mollez geeft de bal voor. Khomin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 14:0

66e minuut.
Chevereşan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garczarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 15:0

68e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan onderschept slim de pass. Ştefan geeft een hoge lob. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mollez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollez speelt de bal door. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 16:0

70e minuut.
Hilă speelt de bal door. Preoteasa rent richting de bal. Khomin verovert de bal door een tackle van achteren. Khomin haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Kessler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 17:0

74e minuut.
Garczarczyk passt de bal met de wreef. Arouca da Silva geeft de bal voor. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 18:0

77e minuut.
Mollez speelt de bal door. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva passt de bal in één keer door. Khomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefan met de inworp. Arouca da Silva speelt de bal door. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 19:0

81e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal zonder na te denken. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollez geeft de bal voor. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khomin kan de bal niet met de borst controleren. Khomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 20:0

84e minuut.
Arouca da Silva geeft een lange en hoge pass. Daar is Khomin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chevereşan rent richting de bal. Khomin verovert de bal door een tackle van achteren. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Dacia 21:0

87e minuut.
Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk passt de bal met de wreef. Arouca da Silva met een sublieme pass. Kessler rent richting de bal. Kessler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Cordeanu is nu in balbezit. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan geeft de bal voor. Khomin is nu in balbezit. Khomin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 18%, Dacia 82%.
Phoenix Baia Mare - Dacia 21:0