Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ursii bruni juventus resita
aparare Tactiek smiley-next CRo
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Schab is nu in balbezit. Caballero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallay kopt de bal weg. Rechciński heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzeniak is nu in balbezit. Wawrzeniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - juventus resita 1:0

15e minuut.
Bayramlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramlı geeft de bal voor. Simović kopt de bal weg. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ursii bruni - juventus resita 1:1

26e minuut.
Bazela is nu in balbezit. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru met een sublieme pass. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kornutyak speelt de bal door. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan met een sublieme pass. Simović is nu in balbezit. Simović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Schab probeert de bal aan de voet te houden. Palascar rent richting de bal. Palascar passt de bal met de wreef. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałówka schiet op doel. Jeguš bokst de bal weg.

35e minuut.
Gallay speelt de bal door. Palascar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palascar probeert naar een medespeler te passen. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka schiet op doel. Jeguš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jałówka rent richting de bal. Jabłczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jałówka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palascar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jeguš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - juventus resita 1:2

45e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Wawrzeniak rent richting de bal. Wawrzeniak schiet op doel. Tsiggas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ursii bruni - juventus resita 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 72%, juventus resita 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ursii bruni - juventus resita 2:2

47e minuut.
Jałówka onderschept slim de pass. Hapal verovert de bal door een tackle van achteren. Hapal geeft een lange en hoge pass. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzeniak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Simović verovert de bal door een tackle van achteren. Simović met een sublieme pass. Palascar is nu in balbezit. Palascar geeft een hoge lob. Jałówka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kiełczykowski geeft een hoge lob. Wawrzeniak is nu in balbezit. Rechciński maakt een afschuwelijke overtreding. Rechciński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Bazela verovert de bal door een tackle van achteren. Hapal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hapal krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Palascar passt de bal zonder na te denken. Bazela is nu in balbezit. Bazela probeert naar een medespeler te passen. Palascar is nu in balbezit. Palascar draait met de bal, schiet en ... Jeguš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 65%, juventus resita 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ursii bruni - juventus resita 2:2