Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: HIS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25960
HIS VIRTUS
his2 Tactiek szelsos
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 66
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Stăvaru geeft een lange en hoge pass. Daukszewicz kopt de bal weg. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Henny is nu in balbezit. Henny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Muzyka onderschept slim de pass. Salvat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzyka. Salvat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salvat kan niet meer verder spelen. Lisień komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies onderschept slim de pass. Davies geeft een lange en hoge pass. Muzyka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - VIRTUS 0:1

23e minuut.
Daar is Kurzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies rent richting de bal. Davies probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek passt de bal met de wreef. Davies rent richting de bal. Davies geeft de bal voor. Muzyka krijgt zijn hoofd ertegen. Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez geeft een hoge lob. Karakushev heeft problemen om de bal te vangen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Višnjić passt de bal zonder na te denken. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković geeft de bal voor. Nowrotek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vadkerti onderschept slim de pass. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Davies is nu in balbezit. Davies geeft een hoge lob. Muzyka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Petković met de inworp. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić geeft de bal voor. Muzyka krijgt zijn hoofd ertegen. Bărăscu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 68%, VIRTUS 32%.
HIS - VIRTUS 0:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Višnjić de bal onder controle te krijgen. Davies geeft de bal voor. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - VIRTUS 0:2

61e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Henny rent richting de bal. Henny passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sebik geeft de bal voor. Henny kopt de bal weg. Vadkerti rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez draait met de bal, schiet en ... Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zaferalan geeft een hoge lob. Višnjić geeft een hoge lob. Muzyka kopt de bal weg. Kurzaj heeft problemen om de bal te vangen. Artiuşin rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ilag onderschept slim de pass. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia passt de bal in één keer door. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Núñez rent richting de bal. Vadkerti onderschept slim de pass. Vadkerti probeert naar een medespeler te passen. Davies is nu in balbezit. Davies geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bărăscu bokst de bal weg. Muzyka springt en kopt de bal. Bărăscu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez speelt de bal door. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz schiet op doel. Caterincă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - VIRTUS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 59%, VIRTUS 41%.
HIS - VIRTUS 1:2