Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity DFC Team
haha Tactiek liga
49% Balbezit 51%
24% Spel op eigen helft 76%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 47.8
formidable Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Teodorescu passt de bal in één keer door. Chárry rent richting de bal. Korzeniowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korzeniowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lăcătuş geeft een hoge lob. Ben Barek speelt de bal door. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 1:0

21e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon met een sublieme pass. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Lukáts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 2:0

22e minuut.
Kolesnikov met de inworp. Eminescu kan de bal niet met de borst controleren. Eminescu geeft een hoge lob. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 3:0

31e minuut.
Korzeniowski is nu in balbezit. Chárry verovert de bal door een tackle van achteren. Chárry met een sublieme pass. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Lukáts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boon is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Vaage onderschept slim de pass. Vaage met een sublieme pass. Boon rent richting de bal. Boon draait met de bal, schiet en ... Lukáts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 25%, DFC Team 75%.
CoveiCity - DFC Team 3:0

47e minuut.
Chárry geeft de bal voor. Kolesnikov kopt de bal weg. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 4:0

50e minuut.
Doeltrap. Lukáts met een harde bal richting middenveld. Teodorescu kopt de bal weg. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ... Lukáts bokst de bal weg.

53e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Boon is nu in balbezit. Boon geeft een hoge lob. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Panovski onderschept slim de pass. Panovski passt de bal met de wreef. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel. Lukáts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 5:0

69e minuut.
Panovski rent richting de bal. Panovski met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Lukáts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 6:0

76e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Chárry geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolesnikov de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Lukáts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - DFC Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 23%, DFC Team 77%.
CoveiCity - DFC Team 7:0