Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: DFC Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4785
DFC Team Fc Internațional Curtea de Argeș
liga Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


18e minuut.
Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae met een sublieme pass. Chárry verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bocaş zal de hoekschop nemen. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chárry verovert de bal door een tackle van achteren. Chárry geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lixăndroiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Velescu onderschept slim de pass. Velescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Horvăţ onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostaşu trapt de bal weg. Nae kopt de bal weg. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piruşca trapt de bal weg van het doel. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Team - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC Team 69%, Fc Internațional Curtea de Argeș 31%.
DFC Team - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:0

53e minuut.
Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş geeft de bal voor. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Ostaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Burcă rent richting de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Lupu geeft de bal voor. Inworp. Velescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae geeft de bal voor. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Nae passt de bal zonder na te denken. Mănăilă met een sublieme pass. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostaşu trapt de bal weg van het doel. Surdu kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC Team 63%, Fc Internațional Curtea de Argeș 37%.
DFC Team - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:0