Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ionut#Manageru dinamo plesesti
112 Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Schaeffer kopt de bal weg. Nikiel is nu in balbezit. Gogoberidze begaat een overtreding. Gogoberidze krijgt een gele kaart. Nikiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nikiel kan niet meer verder spelen. Zdunek komt het veld opgelopen. Trujillo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Burgos de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Šutković kopt de bal weg. Domenech speelt de bal door. Dueñas rent richting de bal. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Domenech speelt de bal door. Šutković is nu in balbezit. Šutković met een sublieme pass. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Blandin bokst de bal weg. Bărzoi kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Šutković geeft een hoge lob. Mihuţ rent richting de bal. Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Žirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:0

15e minuut.
Žirović verovert de bal door een tackle van achteren. Žirović passt de bal zonder na te denken. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Filyan passt de bal zonder na te denken. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een hoge lob. Zdunek rent richting de bal. Zdunek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Francis met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:1

36e minuut.
Žirović speelt de bal door. Francis met een sublieme pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Blandin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:2

42e minuut.
Domenech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filyan is nu in balbezit. Filyan passt de bal met de wreef. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ionut#Manageru 44%, dinamo plesesti 56%.
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:2

55e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burgos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Acosta trapt de bal weg. Domenech kopt de bal weg. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:3

72e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Šutković rent richting de bal. Šutković speelt de bal door. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Šutković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutković geeft de bal voor. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ionut#Manageru 51%, dinamo plesesti 49%.
Ionut#Manageru - dinamo plesesti 1:4