Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U`_CRAIOVA Grobari Arad
szy Tactiek VDK
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Mingardi is nu in balbezit. Mingardi geeft de bal voor. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Aristondo geeft een lange en hoge pass. Kryszak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ruiz ... Strafschop! Kryszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryszak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Velciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butulescu de bal. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kryszak de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Fulga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Grobari Arad 0:1

23e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulescu geeft een lange en hoge pass. Kryszak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Velciu speelt de bal door. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Petcu met een sublieme pass. Aristondo rent richting de bal. Aristondo passt de bal zonder na te denken. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 63%, Grobari Arad 37%.
`U`_CRAIOVA - Grobari Arad 0:1

53e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mingardi de bal. Mingardi geeft een hoge lob. Năstăsescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal zonder na te denken. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu geeft de bal voor. Kryszak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Samulewski met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kryszak de bal. Kryszak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Grobari Arad 0:2

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckman komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Butulescu speelt de bal door. Plewa is nu in balbezit. Plewa passt de bal in één keer door. Kryszak rent richting de bal. Kryszak schiet op doel. Fulga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kryszak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Możejko. Kryszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puzzu komt het veld opgelopen. Petcu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 62%, Grobari Arad 38%.
`U`_CRAIOVA - Grobari Arad 0:2