Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20677
Spartacus Regulatorii FC
1 Tactiek atac
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán speelt de bal door. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Minh Tiến geeft de bal voor. Cheryshev is nu in balbezit. Cheryshev passt de bal zonder na te denken. Dipillo rent richting de bal. Sucă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Alexandrescu is nu in balbezit. Rezdevšek onderschept slim de pass. Rezdevšek passt de bal met de wreef. Ciortea rent richting de bal. Ciortea haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Drăguţ met de inworp. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Tiến krijgt een gele kaart. Mielcioiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cojocaru neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Regulatorii FC 0:1

29e minuut.
Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tingshu. Tingshu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Petrea onderschept slim de pass. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán passt de bal zonder na te denken. Ciortea rent richting de bal. Ciortea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciortea kopt de bal weg. Rezdevšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheryshev rent richting de bal. Rezdevšek onderschept slim de pass. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi bokst de bal weg.

39e minuut.
Tingshu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrea. Tingshu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tingshu met een snel genomen vrije trap. Acerrano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 40%, Regulatorii FC 60%.
Spartacus - Regulatorii FC 0:1

51e minuut.
Inworp. Sucă met de inworp. Materski speelt de bal door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Batistoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Villada geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alexandrescu de bal onder controle te krijgen. Materski is nu in balbezit. Materski haalt uit met een fantastische trap. Batistoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Regulatorii FC 0:2

56e minuut.
Minh Tiến geeft een lange en hoge pass. Tingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu probeert naar een medespeler te passen. Ciortea rent richting de bal. Ciortea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Regulatorii FC 1:2

73e minuut.
Acerrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán met een sublieme pass. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft de bal voor. Nagatomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartacus - Regulatorii FC 2:2

86e minuut.
Petrea geeft een lange en hoge pass. Tingshu heeft problemen om de bal te vangen. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu onderschept slim de pass. Tingshu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mielcioiu speelt de bal door. Klungelig pakt Materski de bal. Brenković is nu in balbezit. Materski onderschept slim de pass. Materski haalt uit met een fantastische trap. Batistoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 45%, Regulatorii FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartacus - Regulatorii FC 2:2