Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu `R@pid`
geniala Tactiek radu
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


24e minuut.
Ciubotaru passt de bal in één keer door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rákóczi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft een hoge lob. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu rent richting de bal. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 53%, `R@pid` 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pandurasii_de_pe_Jiu - `R@pid` 0:0

57e minuut.
Rákóczi geeft de bal voor. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Wernecki is nu in balbezit. Wernecki passt de bal zonder na te denken. Diaconu rent richting de bal. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Badarică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Căldăraru kan de bal niet met de borst controleren. Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bongard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... Răducan bokst de bal weg.

63e minuut.
Marty passt de bal in één keer door. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een hoge lob. Ciobănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Badarică met een harde bal richting middenveld. Wernecki kopt de bal weg. Bakke probeert de bal met de borst te controleren. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 54%, `R@pid` 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pandurasii_de_pe_Jiu - `R@pid` 0:0