Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tineretul Arad DC&C TEAM SLATINA
Juniori upgraded Tactiek non-combat
49% Balbezit 51%
8% Spel op eigen helft 92%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales passt de bal in één keer door. Skrobot rent richting de bal. Skrobot schiet op doel. Spur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ebetürk geeft de bal voor. Sak kopt de bal weg. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot draait met de bal, schiet en ... Spur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 1:0

14e minuut.
Świątczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kılıçarslan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Klungelig pakt Skrobot de bal. Skrobot met een sublieme pass. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ... Spur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tagliaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sołdecki de bal. Sołdecki passt de bal in één keer door. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Spur met een sublieme pass. Obeadă kopt de bal weg. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 2:0

27e minuut.
Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Obeadă kopt de bal weg. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Spur speelt de bal door. Tagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaro geeft de bal voor. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tagliaro kan de bal niet met de borst controleren. Tagliaro met een sublieme pass. Lindemboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot rent richting de bal. Skrobot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales is nu in balbezit. Sak is nu in balbezit. Sales is nu in balbezit. Sales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tagliaro probeert de bal met de borst te controleren. Tagliaro passt de bal met de wreef. Lindemboin is nu in balbezit. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Sales rent richting de bal. Lugano begaat een overtreding. Lugano krijgt een gele kaart. Sales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindemboin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sales springt en kopt de bal. Spur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 8%, DC&C TEAM SLATINA 92%.
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 2:0

50e minuut.
Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak speelt de bal door. Kılıçarslan geeft de bal voor. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. Spur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 3:0

52e minuut.
Öllrich is nu in balbezit. Öllrich geeft een hoge lob. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. Spur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 4:0

53e minuut.
Tagliaro probeert de bal met de borst te controleren. Tagliaro geeft een hoge lob. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot haalt uit met een fantastische trap. Spur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 5:0

56e minuut.
Tagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaro met een sublieme pass. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Spur trapt de bal weg van het doel. Lindemboin is nu in balbezit. Lindemboin passt de bal zonder na te denken. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 6:0

64e minuut.
Cavada geeft een lange en hoge pass. Sak kopt de bal weg. Sales is nu in balbezit. Sales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Spur met een harde bal richting middenveld. Tagliaro kopt de bal weg. Sak heeft problemen om de bal te vangen. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Skrobot is nu in balbezit. Skrobot passt de bal zonder na te denken. Spur speelt de bal door. Lindemboin probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 7:0

70e minuut.
Obeadă met een sublieme pass. Lugano is nu in balbezit. Lugano speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sak neemt de hoekschop. Spur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sales maakt een snoekduik en kopt de bal. Spur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tagliaro probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nemes probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sak zal de hoekschop nemen. Lindemboin is nu in balbezit. Lindemboin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Sak onderschept slim de pass. Sak geeft een hoge lob. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Lugano de bal. Skrobot rent richting de bal. Skrobot passt de bal zonder na te denken. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... Spur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Tagliaro met een sublieme pass. Daar is Cavada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavada geeft de bal voor. Sales rent richting de bal. Sales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 8:0

81e minuut.
Lugano met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sak met een snelle inworp. Tagliaro is nu in balbezit. Tagliaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lindemboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindemboin passt de bal met de wreef. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 7%, DC&C TEAM SLATINA 93%.
Tineretul Arad - DC&C TEAM SLATINA 9:0