Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: RACOVITA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14536
RACOVITA spex
ionel+ Tactiek a1
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 63.1
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


21e minuut.
Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński is nu in balbezit. Amar onderschept slim de pass. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak met een sublieme pass. Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - spex 0:1

32e minuut.
Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - spex 0:2

36e minuut.
Gaida speelt de bal door. Monteiro is nu in balbezit. Bitang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitang krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chmielniak ... Strafschop! Kupczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanniez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - spex 1:2

44e minuut.
Monteiro passt de bal met de wreef. Amar is nu in balbezit. Klamczyński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klamczyński naar de kleedkamers voor een vroege douche. Amar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sylwester neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sylwester speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACOVITA 57%, spex 43%.
RACOVITA - spex 1:2

48e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal zonder na te denken. Sanniez heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gaida kopt de bal weg. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Amar schiet op doel. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faife komt het veld opgelopen. Bociański komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ménager geeft de bal voor. Gaida kopt de bal weg. Faife rent richting de bal. Turczyniak onderschept slim de pass. Turczyniak draait met de bal, schiet en ... Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gaida speelt de bal door. Determe is nu in balbezit. Determe passt de bal zonder na te denken. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Doeltrap. Avrigeanu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amar passt de bal in één keer door. Sylwester met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chmielniak met een sublieme pass. Amar rent richting de bal. Faife geeft de bal voor. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar draait met de bal, schiet en ... Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turczyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faife is nu in balbezit. Turczyniak onderschept slim de pass. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft een lange en hoge pass. Monteiro kopt de bal weg. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel. Baciu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Monteiro de bal onder controle te krijgen. Amar rent richting de bal. Faife legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sylwester kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański begaat een overtreding. Bociański krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ménager is nu in balbezit. Determe onderschept slim de pass. Determe met een sublieme pass. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Benoot rent richting de bal. Turczyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyniak passt de bal met de wreef. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar schiet op doel. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siemieniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich met een sublieme pass. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - spex 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACOVITA 63%, spex 37%.
RACOVITA - spex 1:3