Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MÓVÁR ZEFIR Devil Driver
424 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


12e minuut.
Farvacques rent richting de bal. Zito onderschept slim de pass. Zito passt de bal met de wreef. Hugués is nu in balbezit. Hugués schiet op doel. del Puerto bokst de bal weg.

15e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar verovert de bal door een tackle van achteren. Lazar speelt de bal door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sulayman probeert naar een medespeler te passen. Torregiani rent richting de bal. Torregiani geeft een hoge lob. Zito krijgt zijn hoofd ertegen. del Puerto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 0:1

23e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal zonder na te denken. Zada rent richting de bal. Zada draait met de bal, schiet en ... Satish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 1:1

24e minuut.
Torregiani met een sublieme pass. Convey heeft problemen om de bal te vangen. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Slezák kopt de bal weg. Farvacques speelt de bal door. Lazar is nu in balbezit. Lazar geeft een lange en hoge pass. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Ralph met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Zada is nu in balbezit. Zada schiet op doel. Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sulayman passt de bal in één keer door. Murdock is nu in balbezit. Murdock probeert naar een medespeler te passen. Zada is nu in balbezit. Zada schiet op doel. Satish bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ploompuu met een snelle inworp. Yamamoto speelt de bal door. Zito is nu in balbezit. Zito draait met de bal, schiet en ... del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 61%, Devil Driver 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 1:1

53e minuut.
Iskanyan geeft de bal voor. Ploompuu kopt de bal weg. Zada rent richting de bal. Zada schiet op doel. Satish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 2:1

59e minuut.
Plian onderschept slim de pass. Convey rent richting de bal. Convey met een sublieme pass. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
bin Abd Wahid geeft een hoge lob. Plian is nu in balbezit. Plian geeft een hoge lob. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel. del Puerto bokst de bal weg. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 2:2

74e minuut.
Sulayman speelt de bal door. Lazar is nu in balbezit. Lazar passt de bal met de wreef. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Rakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski speelt de bal door. Torregiani met een sublieme pass. Hugués is nu in balbezit. Hugués haalt uit met een fantastische trap. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sulayman de bal onder controle te krijgen. Zada rent richting de bal. Zada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 60%, Devil Driver 40%.
MÓVÁR ZEFIR - Devil Driver 3:2