Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AbRa-KaDaBrA Gkhn_FB
4-4-2 Tactiek 2szn
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı geeft de bal voor. Mascareño kopt de bal weg. Naustdal rent richting de bal. Naustdal haalt uit met een fantastische trap. Alías bokst de bal weg.

2e minuut.
Carafoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Halkalı de bal. Halkalı geeft de bal voor. Mascareño maakt een snoekduik en kopt de bal. Alías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 1:0

10e minuut.
Halkalı geeft een hoge lob. Chodyniecki kopt de bal weg. Seyyah probeert naar een medespeler te passen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Alías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rahav is nu in balbezit. Rahav passt de bal in één keer door. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft een hoge lob. Naustdal krijgt zijn hoofd ertegen. Alías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Carafoli met een sublieme pass. Ovsyannikov is nu in balbezit. Halkalı onderschept slim de pass. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halkalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahav geeft een hoge lob. Mascareño maakt een snoekduik en kopt de bal. Alías werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Halkalı geeft de bal voor. Naustdal kopt de bal weg. Daar is Mascareño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 2:0

34e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Seyyah rent richting de bal. Seyyah speelt de bal door. Daar is Mascareño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascareño schiet op doel. Alías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 3:0

42e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Azpurua geeft de bal voor. Gerondino heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Ursache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 3:1

45e minuut.
Mascareño passt de bal in één keer door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı passt de bal in één keer door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 29%, Gkhn_FB 71%.
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 3:1

57e minuut.
Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav is nu in balbezit. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft de bal voor. Naustdal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Elliott geeft de bal voor. Klungelig pakt Domide de bal. Veitía probeert naar een medespeler te passen. Seyyah geeft een hoge lob. Mascareño maakt een snoekduik en kopt de bal. Alías bokst de bal weg.

63e minuut.
Seyyah met de inworp. Carafoli speelt de bal door. Halkalı speelt de bal door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Alías bokst de bal weg. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Chodyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Alías speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Chodyniecki de bal onder controle te krijgen. Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Halkalı is nu in balbezit. Halkalı passt de bal met de wreef. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Alías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rahav kopt de bal weg. Seyyah rent richting de bal. Seyyah passt de bal met de wreef. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mascareño kopt de bal weg. Naustdal is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halkalı neemt de hoekschop. Naustdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chodyniecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 4:1

85e minuut.
Mascareño probeert naar een medespeler te passen. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı geeft een hoge lob. Naustdal rent richting de bal. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Alías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Seyyah passt de bal zonder na te denken. Daar is Halkalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halkalı met een sublieme pass. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Walgraeve passt de bal met de wreef. Halkalı rent richting de bal. Halkalı probeert naar een medespeler te passen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Alías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 29%, Gkhn_FB 71%.
AbRa-KaDaBrA - Gkhn_FB 4:1