Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK ALONSO GS
master Tactiek 4-5-1 def
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
64.7 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Quang Vũ passt de bal zonder na te denken. Catelli is nu in balbezit. Catelli passt de bal zonder na te denken. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Chwiałkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gibadło onderschept slim de pass. Gibadło passt de bal met de wreef. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nahlik verovert de bal door een tackle van achteren. Nahlik probeert naar een medespeler te passen. Antina geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Chwiałkowski bokst de bal weg. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło begaat een overtreding. Gibadło krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De Sukkeleir probeert de bal met de borst te controleren. De Sukkeleir speelt de bal door. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Antina rent richting de bal. Antina passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - ALONSO GS 1:0

33e minuut.
Ferreira Pedro onderschept slim de pass. Ferreira Pedro geeft de bal voor. De Sukkeleir kopt de bal weg. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Chwiałkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Penha de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - ALONSO GS 2:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Castillo stond buitenspel. Telemans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 45%, ALONSO GS 55%.
Fenerbahçe SK - ALONSO GS 2:0

46e minuut.
Balım onderschept slim de pass. Gibadło probeert naar een medespeler te passen. Antina speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Telemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Myszor passt de bal met de wreef. Starogardzki heeft problemen om de bal te vangen. Starogardzki speelt de bal door. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel. Orell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Ciskowski probeert de bal aan de voet te houden. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Antina rent richting de bal. Antina geeft een hoge lob. Gibadło rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Catelli geeft een lange en hoge pass. Castillo kopt de bal weg. Nahlik heeft problemen om de bal te vangen. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Catelli passt de bal in één keer door. Gibadło rent richting de bal. Gibadło passt de bal zonder na te denken. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prasnal is nu in balbezit. De Sukkeleir onderschept slim de pass. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. Telemans bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antina met de inworp. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir geeft de bal voor. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Catelli is nu in balbezit. Catelli geeft een hoge lob. Daar is Ciskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap. Telemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Antina speelt de bal door. Penha rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - ALONSO GS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 37%, ALONSO GS 63%.
Fenerbahçe SK - ALONSO GS 3:0