Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18344
Bordomavi SK mcmett
son kale Tactiek 11
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Zhangguang met een sublieme pass. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti passt de bal in één keer door. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - mcmett 1:0

5e minuut.
Canseven rent richting de bal. Milo onderschept slim de pass. Bădoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădoiu krijgt een gele kaart. Milo raakt geblesseerd tijdens het duel. García Menéndez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

8e minuut.
Quang Long kopt de bal weg. Rapisardo heeft problemen om de bal te vangen. Rapisardo geeft een lange en hoge pass. Kuzera springt en kopt de bal. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Milo speelt de bal door. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda passt de bal in één keer door. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Njarðarson met een sublieme pass. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberti passt de bal zonder na te denken. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Urbaneja Achelpohl met een sublieme pass. Mule kopt de bal weg. Njarðarson heeft problemen om de bal te vangen. Alberti rent richting de bal. Alberti geeft een hoge lob. Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mule passt de bal in één keer door. Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quang Long de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pampilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapisardo zal de hoekschop nemen. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Durmuş probeert naar een medespeler te passen. Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 53%, mcmett 47%.
Bordomavi SK - mcmett 1:0

47e minuut.
Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo passt de bal met de wreef. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bordomavi SK - mcmett 1:1

60e minuut.
Canseven geeft een lange en hoge pass. Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo passt de bal met de wreef. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rapisardo geeft een hoge lob. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - mcmett 1:2

72e minuut.
Zhangguang speelt de bal door. Alberti rent richting de bal. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti is nu in balbezit. Alberti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lukierek is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal in één keer door. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Weinstein geeft de bal voor. Durmuş is nu in balbezit. Ojeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Weinstein de bal. Zhangguang rent richting de bal. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long schiet op doel. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - mcmett 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 49%, mcmett 51%.
Bordomavi SK - mcmett 1:3