Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarı Krampon SK SETOZ UNİTED
Parastın Tactiek off
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Konik geeft de bal voor. Lale kopt de bal weg. Klungelig pakt Łukasiak de bal. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. Masciadri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:1

11e minuut.
Konik met een snelle inworp. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk passt de bal zonder na te denken. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lale kopt de bal weg. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:2

16e minuut.
Sayıner probeert de bal aan de voet te houden. Aliotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sayıner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Konik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lale kopt de bal weg. Bolatlı rent richting de bal. Bolatlı geeft een hoge lob. Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masciadri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:3

20e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik passt de bal zonder na te denken. Genghini is nu in balbezit. Genghini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bolatlı geeft een hoge lob. Genghini kopt de bal weg. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Umayr schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łukasiak de bal onder controle te krijgen. Masciadri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Umayr is nu in balbezit. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr draait met de bal, schiet en ... Masciadri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:4

29e minuut.
Pekcan passt de bal in één keer door. Konik rent richting de bal. Konik met een sublieme pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Konik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsaldaris komt het veld opgelopen. Bolatlı met een snelle inworp. Pekcan is nu in balbezit. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr geeft een hoge lob. Genghini springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Genghini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:5

43e minuut.
Lale onderschept slim de pass. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ... Masciadri bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:6

44e minuut.
Genghini onderschept slim de pass. Genghini geeft een lange en hoge pass. Pierce kopt de bal weg. Genghini rent richting de bal. Genghini schiet op doel. Masciadri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarı Krampon SK 72%, SETOZ UNİTED 28%.
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:7

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowicz komt het veld opgelopen. Carrillo komt het veld opgelopen. Rudawski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Genghini is nu in balbezit. Genghini geeft een hoge lob. Aliotta is nu in balbezit. Umayr onderschept slim de pass. Umayr draait met de bal, schiet en ... Rudawski bokst de bal weg. Genghini rent richting de bal. Genghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:8

49e minuut.
Bolatlı met de inworp. Umayr geeft de bal voor. Hoedt heeft problemen om de bal te vangen. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pierce probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kaźmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı geeft een hoge lob. Rudawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genghini is nu in balbezit. Genghini schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Lale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:9

64e minuut.
Bolatlı speelt de bal door. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Umayr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:10

65e minuut.
Mena is nu in balbezit. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. Lale rent richting de bal. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini schiet op doel. Rudawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hoedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsaldaris zal de hoekschop nemen. Umayr krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:11

67e minuut.
Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genghini kopt de bal weg. Tsaldaris geeft een hoge lob. Umayr krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:12

73e minuut.
Genghini rent richting de bal. Wlazłowicz is nu in balbezit. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini geeft een lange en hoge pass. Umayr krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lale is nu in balbezit. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini is nu in balbezit. Genghini draait met de bal, schiet en ... Rudawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:13

83e minuut.
Moszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Bolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolatlı geeft een hoge lob. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarı Krampon SK 68%, SETOZ UNİTED 32%.
Sarı Krampon SK - SETOZ UNİTED 0:13