Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: KOZAN ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16349
KOZAN CİTY efsane_geridöndü
heheheee Tactiek bilal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Yankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nowacki speelt de bal door. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel. Açıkalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 0:1

15e minuut.
Ribolzi speelt de bal door. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek passt de bal in één keer door. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Mikijelj de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśnik. Mikijelj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikijelj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Açıkalan speelt de bal door. Passero kopt de bal weg. Paparizos probeert de bal met de borst te controleren. Berthold is nu in balbezit. Berthold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guşă met een snelle inworp. Passero met een sublieme pass. Guşă rent richting de bal. Guşă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leśnik speelt de bal door. Guşă rent richting de bal. Guşă probeert naar een medespeler te passen. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Passero speelt de bal door. Homoţescu onderschept slim de pass. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 1:1

40e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal met de wreef. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Yankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Açıkalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaddato probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj schiet op doel. Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 46%, efsane_geridöndü 54%.
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 1:2

48e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki geeft een lange en hoge pass. Hauke heeft problemen om de bal te vangen. Grzywacz is nu in balbezit. Mikijelj rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nowacki zal de hoekschop nemen. Grzywacz krijgt zijn hoofd ertegen. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Açıkalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 1:3

56e minuut.
Paparizos geeft de bal voor. Grzywacz kopt de bal weg. Gaddato rent richting de bal. Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Açıkalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Yankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Açıkalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 1:4

62e minuut.
Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowacki. Guşă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowacki met een sublieme pass. Leśnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berthold krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 2:4

67e minuut.
Delibašić is nu in balbezit. Berthold verovert de bal door een tackle van achteren. Berthold probeert naar een medespeler te passen. Gillot is nu in balbezit. Gillot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tabar passt de bal in één keer door. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj geeft een lange en hoge pass. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Passero rent richting de bal. Passero speelt de bal door. Boylan met een sublieme pass. Klungelig pakt Gillot de bal. Gillot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nowacki geeft een lange en hoge pass. Hauke rent richting de bal. Grzywacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzywacz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Guşă geeft een hoge lob. Homoţescu geeft een hoge lob. Grzywacz controleert de bal met de borst. Grzywacz schiet op doel. Açıkalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 2:5

81e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek passt de bal met de wreef. Paparizos rent richting de bal. Paparizos geeft een lange en hoge pass. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 2:6

86e minuut.
Ribolzi met een sublieme pass. Hauke onderschept slim de pass. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 2:7

88e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Leśnik geeft een lange en hoge pass. Delibašić kan de bal niet met de borst controleren. Berthold rent richting de bal. Berthold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 52%, efsane_geridöndü 48%.
KOZAN CİTY - efsane_geridöndü 2:7