Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajansspor.com (ÇSK) MORNİK
x532 Tactiek 4-2-3-1
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 39.3
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Mata kopt de bal weg. Birse speelt de bal door. Alispahić rent richting de bal. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Birse passt de bal zonder na te denken. Alispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alispahić passt de bal zonder na te denken. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tekerci trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Birse de bal. Birse passt de bal zonder na te denken. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mata is nu in balbezit. Birse verovert de bal door een tackle van achteren. Birse probeert naar een medespeler te passen. Alispahić is nu in balbezit. Alispahić schiet op doel. Tekerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Drážka is nu in balbezit. Drážka probeert naar een medespeler te passen. Tokatlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Alispahić rent richting de bal. Alispahić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piaba verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gürkan passt de bal met de wreef. Drážka heeft problemen om de bal te vangen. Drážka speelt de bal door. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - (ÇSK) MORNİK 1:0

20e minuut.
Alispahić met de inworp. Drážka is nu in balbezit. Drážka passt de bal met de wreef. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Birse met een snelle inworp. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - (ÇSK) MORNİK 2:0

25e minuut.
Gürkan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adıtemiz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Alispahić rent richting de bal. Daar is Alispahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alispahić passt de bal met de wreef. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Hamarat rent richting de bal. Hamarat passt de bal zonder na te denken. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alispahić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Keserović de bal onder controle te krijgen. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Alispahić rent richting de bal. Alispahić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piaba kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alispahić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tokatlıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Tekerci bokst de bal weg. Keserović probeert de bal met de borst te controleren. Tekerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 25%, (ÇSK) MORNİK 75%.
ajansspor.com - (ÇSK) MORNİK 2:0

61e minuut.
Alispahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Atar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atar passt de bal zonder na te denken. Birse rent richting de bal. Birse geeft de bal voor. Tekerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekerci speelt de bal door. Atar kopt de bal weg. Daar is Alispahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alispahić schiet op doel. Tekerci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Dubilis rent richting de bal. Adıtemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Adıtemiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alispahić met de inworp. Tokatlıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Keserović rent richting de bal. Tokatlıoğlu onderschept slim de pass. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Tekerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tekerci speelt de bal door. Birse rent richting de bal. Birse speelt de bal door. Klungelig pakt Alispahić de bal. Alispahić schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 25%, (ÇSK) MORNİK 75%.
ajansspor.com - (ÇSK) MORNİK 2:0