Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: mahirspor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14106
mahirspor huge_M_alatya
442 Tactiek ahmet
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten solid
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski passt de bal met de wreef. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński schiet op doel. Yılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 0:1

14e minuut.
Genç passt de bal in één keer door. Aktaroğlu is nu in balbezit. Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Gün draait met de bal, schiet en ... Perczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahirspor - huge_M_alatya 1:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzunkalan met een snelle inworp. Şenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel geeft de bal voor. Gün springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Perczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Genç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 2:1

27e minuut.
Genç speelt de bal door. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu begaat een overtreding. Alimoğlu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pieczyński rent richting de bal. Beşenk probeert naar een medespeler te passen. Júnior geeft een hoge lob. Pieczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Yılmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahirspor - huge_M_alatya 2:2

42e minuut.
Inworp. Uzunkalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel geeft een lange en hoge pass. Genç springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Perczak met een harde bal richting middenveld. Czapski is nu in balbezit. Czapski met een sublieme pass. Pieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pieczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 66%, huge_M_alatya 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahirspor - huge_M_alatya 2:2

48e minuut.
Uzunkalan passt de bal zonder na te denken. Şenel is nu in balbezit. Şenel passt de bal in één keer door. Gün is nu in balbezit. Gün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Süllü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süllü geeft een hoge lob. Gün kopt de bal weg. Daar is Hunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pieczyński probeert de bal aan de voet te houden. Çatırdatıroğlu is nu in balbezit. Júnior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Júnior krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki passt de bal zonder na te denken. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gün is nu in balbezit. Gün passt de bal in één keer door. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 3:2

70e minuut.
Aktaroğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şenel met een snelle inworp. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Süllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski speelt de bal door. Pieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pieczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Beşenk rent richting de bal. Czapski onderschept slim de pass. Şenbay begaat een overtreding. Şenbay krijgt een gele kaart. Czapski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czapski wilt de vrije trap nemen. Yılmaz bokst de bal weg. Halicki rent richting de bal. Halicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 49%, huge_M_alatya 51%.
mahirspor - huge_M_alatya 3:2