Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MišKar Partia biely vlci
ža Tactiek inovation
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


6e minuut.
Kajoš onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mamutov zal de hoekschop nemen. Sekel maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreetta onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Yepko kopt de bal weg. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel passt de bal met de wreef. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ... Caramarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreetta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 1:0

13e minuut.
Caramarin speelt de bal door. Sol kopt de bal weg. Polonec met een sublieme pass. Rep is nu in balbezit. Rep draait met de bal, schiet en ... Caramarin bokst de bal weg.

15e minuut.
Gambino met een sublieme pass. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel met een sublieme pass. Hermida rent richting de bal. Hermida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sekel met een snelle inworp. Polonec is nu in balbezit. Polonec geeft een lange en hoge pass. Hermida rent richting de bal. Hermida haalt uit met een fantastische trap. Caramarin bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sol passt de bal in één keer door. Sekel geeft een hoge lob. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap. Caramarin bokst de bal weg. Daar is Kajoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Andreetta onderschept slim de pass. Sekel verovert de bal door een tackle van achteren. Sekel geeft een lange en hoge pass. Hermida is nu in balbezit. Hermida draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sol passt de bal in één keer door. Kajoš rent richting de bal. Hermida onderschept slim de pass. Hermida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 2:0

45e minuut.
Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec passt de bal zonder na te denken. Hermida is nu in balbezit. Hermida draait met de bal, schiet en ... Caramarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 3:0

45e minuut.
Kourtakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 22%, biely vlci 78%.
MišKar Partia - biely vlci 3:0

51e minuut.
Doeltrap. Türkkorkmaz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sekel kopt de bal weg. Mamutov is nu in balbezit. Polonec geeft de bal voor. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Wachowicz is nu in balbezit. Wachowicz geeft een hoge lob. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis schiet op doel. Caramarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 4:0

58e minuut.
Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz geeft de bal voor. Kajoš kopt de bal weg. Polonec is nu in balbezit. Polonec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel geeft de bal voor. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap. Caramarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sekel rent richting de bal. Sekel geeft de bal voor. Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourtakis schiet op doel. Caramarin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 5:0

65e minuut.
Uluoğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Uluoğuz geeft de bal voor. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz haalt uit met een fantastische trap. Caramarin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 6:0

69e minuut.
Yepko rent richting de bal. Sekel onderschept slim de pass. Sekel passt de bal met de wreef. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz schiet op doel. Caramarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin speelt de bal door. Sol kopt de bal weg. Türkkorkmaz controleert de bal met de borst. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ... Caramarin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Sol kopt de bal weg. Kourtakis heeft problemen om de bal te vangen. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz haalt uit met een fantastische trap. Caramarin bokst de bal weg.

74e minuut.
Mamutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polonec geeft een lange en hoge pass. Türkkorkmaz rent richting de bal. Türkkorkmaz haalt uit met een fantastische trap. Caramarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - biely vlci 7:0

77e minuut.
Zóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel verovert de bal door een tackle van achteren. Sekel probeert naar een medespeler te passen. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Andreetta de bal onder controle te krijgen. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 23%, biely vlci 77%.
MišKar Partia - biely vlci 7:0