Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: GT ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23396
Great talents Trnava Real Pablo Escobar
skuška Tactiek demon
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Denemark met een sublieme pass. Pacholík rent richting de bal. Pacholík met een sublieme pass. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap. Morar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lipčák geeft de bal voor. Kolpák is nu in balbezit. Kolpák passt de bal met de wreef. Vrňák rent richting de bal. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Morar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Gura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayma is nu in balbezit. Ayma passt de bal met de wreef. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolpák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ayma de bal. Ayma schiet op doel. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 0:1

21e minuut.
Ferris rent richting de bal. Ferris probeert naar een medespeler te passen. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 0:2

26e minuut.
Ferris passt de bal met de wreef. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolpák. Kolpák krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Agirretxe Arruti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lipčák de bal onder controle te krijgen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Morar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipčák. Lipčák krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gura rent richting de bal. Chebík begaat een overtreding. Gura raakt geblesseerd tijdens het duel. Gura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Počiatek heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 41%, Real Pablo Escobar 59%.
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 0:2

51e minuut.
Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada passt de bal met de wreef. Stredný geeft een hoge lob. Vrňák rent richting de bal. Vrňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 1:2

56e minuut.
Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustikkamäki onderschept slim de pass. Denemark verovert de bal door een tackle van achteren. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ferris is nu in balbezit. Ferris geeft de bal voor. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma verovert de bal door een tackle van achteren. Ayma draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gura speelt de bal door. Zuffada rent richting de bal. Zuffada speelt de bal door. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák schiet op doel. Morar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hubler geeft een hoge lob. Vrňák kopt de bal weg. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 2:2

65e minuut.
Vrňák onderschept slim de pass. Vrňák passt de bal met de wreef. Zuffada geeft een lange en hoge pass. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák schiet op doel. Morar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma passt de bal met de wreef. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 2:3

71e minuut.
Chebík rent richting de bal. Denemark onderschept slim de pass. Denemark passt de bal zonder na te denken. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 3:3

76e minuut.
Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustikkamäki. Agirretxe Arruti raakt geblesseerd tijdens het duel. Hubler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Stredný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Morar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 4:3

83e minuut.
Ferris met een snelle inworp. Biernacki rent richting de bal. Biernacki speelt de bal door. Ayma is nu in balbezit. Ayma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Vrňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biernacki rent richting de bal. Vrňák maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vrňák moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vrňák schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 40%, Real Pablo Escobar 60%.
Great talents Trnava - Real Pablo Escobar 4:3