Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA FC Lastomír
DEF Tactiek MA343
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Felc geeft de bal voor. Stefanowski kopt de bal weg. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz draait met de bal, schiet en ... Salajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Astivia is nu in balbezit. Chwalibóg rent richting de bal. Astivia onderschept slim de pass. Astivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC Lastomír 1:0

12e minuut.
Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... Salajka bokst de bal weg.

22e minuut.
Hajnák is nu in balbezit. Hajnák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanowski met de inworp. Massot geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Small, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Goldberg onderschept slim de pass. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 72%, FC Lastomír 28%.
SK Vrakuna BA - FC Lastomír 1:0

50e minuut.
Marincea speelt de bal door. Lineker met een sublieme pass. Astivia rent richting de bal. Luk rent richting de bal. Luk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC Lastomír 2:0

64e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker passt de bal zonder na te denken. Boucard met een sublieme pass. Astivia rent richting de bal. Astivia draait met de bal, schiet en ... Băboiescu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marincea neemt de hoekschop. Luk krijgt zijn hoofd ertegen. Băboiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Goldberg rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Salajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - FC Lastomír 2:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippke komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker passt de bal zonder na te denken. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea geeft een lange en hoge pass. Luk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Astivia is nu in balbezit. Astivia geeft de bal voor. Stefanowski speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Boucard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nádai komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Nádai de bal. Nádai passt de bal in één keer door. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea geeft een lange en hoge pass. Luk springt en kopt de bal. Băboiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lineker passt de bal in één keer door. Marincea is nu in balbezit. Marincea met een sublieme pass. Astivia is nu in balbezit. Astivia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Babulewicz geeft een hoge lob. Inworp. Lineker met de inworp. Nádai is nu in balbezit. Nádai geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 50%, FC Lastomír 50%.
SK Vrakuna BA - FC Lastomír 2:1