Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg SK Vrakuna BA
USP Tactiek DEF
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Fudali probeert naar een medespeler te passen. Haerbos is nu in balbezit. Astivia is nu in balbezit. Haerbos onderschept slim de pass. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn rent richting de bal. Torn speelt de bal door. Cuero is nu in balbezit. Cuero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurizi rent richting de bal. Kurizi geeft een hoge lob. Cuero maakt een snoekduik en kopt de bal. Chuvaev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torn de bal. Torn geeft een lange en hoge pass. Cuero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Haerbos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torn de bal. Torn geeft een hoge lob. Cuero is nu in balbezit. Cuero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk is nu in balbezit. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Haerbos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 1:0

35e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Kurizi rent richting de bal. Kurizi geeft de bal voor. Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn geeft een lange en hoge pass. Dassow bokst de bal weg.

40e minuut.
Ţigănaş passt de bal in één keer door. Czartoryski met een sublieme pass. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero schiet op doel. Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 2:0

44e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Goldberg speelt de bal door. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Jenčo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 34%, SK Vrakuna BA 66%.
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 2:0

47e minuut.
Cuero met een sublieme pass. Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Torn met de inworp. Ocampo geeft een hoge lob. Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 3:0

55e minuut.
Kobierski passt de bal zonder na te denken. Hajnák rent richting de bal. Jenčo is nu in balbezit. Jenčo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 4:0

61e minuut.
Dassow rent richting de bal. Dassow geeft de bal voor. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş geeft een hoge lob. Chuvaev onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Astivia rent richting de bal. Ţigănaş begaat een overtreding. Astivia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Cuero kopt de bal weg. Torn is nu in balbezit. Torn speelt de bal door. Cuero is nu in balbezit. Cuero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bellamy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Luk onderschept slim de pass. Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal in één keer door. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koksov komt het veld opgelopen. Grivalský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 38%, SK Vrakuna BA 62%.
Fc Slovan Pressburg - SK Vrakuna BA 4:0