Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitomiko FC As Fartamoli
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Joss rent richting de bal. Joss probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski geeft de bal voor. Viracocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Viracocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pasquali onderschept slim de pass. Naylor rent richting de bal. Joss probeert naar een medespeler te passen. Izydor is nu in balbezit. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jędrzejewski met een sublieme pass. Joss bereikt de bal nog maar net als eerste. Joss speelt de bal door. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - As Fartamoli 1:0

22e minuut.
Mejdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turrisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejdan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mizdrak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Izydor is nu in balbezit. Izydor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - As Fartamoli 2:0

39e minuut.
Joss rent richting de bal. Joss geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turrisi de bal. Viracocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Viracocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Picollo probeert naar een medespeler te passen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Gorno is nu in balbezit. Gorno draait met de bal, schiet en ... Markovinović bokst de bal weg.

44e minuut.
Antoci probeert naar een medespeler te passen. Pasquali rent richting de bal. Mizdrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 43%, As Fartamoli 57%.
Hitomiko FC - As Fartamoli 2:0

74e minuut.
Syper geeft een lange en hoge pass. Daar is Turrisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viracocha is nu in balbezit. Mejdan rent richting de bal. Mejdan draait met de bal, schiet en ... Mazzatorta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Palomba geeft een lange en hoge pass. Bobrík kopt de bal weg. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski geeft een hoge lob. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzatorta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Markovinović niet meer kan verder spelen. Pap komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mejdan is nu in balbezit. Mejdan geeft de bal voor. Viracocha is nu in balbezit. Viracocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - As Fartamoli 3:0

85e minuut.
Mejdan rent richting de bal. Izydor geeft een hoge lob. Viracocha is nu in balbezit. Viracocha schiet op doel. Mazzatorta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - As Fartamoli 4:0

89e minuut.
Picollo met een sublieme pass. Vernola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joss. Joss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 39%, As Fartamoli 61%.
Hitomiko FC - As Fartamoli 4:0