Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Arek FC
pressing 2 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 25.5
solid Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Barbon rent richting de bal. Rosati is nu in balbezit. Rosati passt de bal zonder na te denken. Barbon heeft problemen om de bal te vangen. Barbon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Donadeo is nu in balbezit. Donadeo probeert naar een medespeler te passen. Barbon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cipolloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolloni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Barbon rent richting de bal. Barbon passt de bal met de wreef. Rispoli is nu in balbezit. Rispoli geeft een hoge lob. Cipolloni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Filippo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Filippo probeert naar een medespeler te passen. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli met een sublieme pass. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Arek FC 1:0

27e minuut.
Zazzeroni passt de bal met de wreef. Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbon de bal. Barbon met een sublieme pass. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Arek FC 2:0

29e minuut.
Boscarello probeert naar een medespeler te passen. Di Filippo met een sublieme pass. Rispoli rent richting de bal. Rispoli geeft de bal voor. Donadeo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli geeft de bal voor. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Arek FC 3:0

35e minuut.
Rispoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Filippo de bal. Di Filippo speelt de bal door. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni schiet op doel. Fantin bokst de bal weg.

40e minuut.
Brocca probeert de bal met de borst te controleren. Cipolloni verovert de bal door een tackle van achteren. Di Filippo geeft de bal voor. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zazzeroni zal de hoekschop nemen. Donadeo heeft problemen om de bal te vangen. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 20%, Arek FC 80%.
Mediolanum - Arek FC 3:0

48e minuut.
Rispoli rent richting de bal. Rispoli passt de bal met de wreef. Barbon is nu in balbezit. Barbon geeft een lange en hoge pass. Donadeo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rispoli onderschept slim de pass. Rispoli speelt de bal door. Di Filippo speelt de bal door. Cipolloni is nu in balbezit. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli passt de bal zonder na te denken. Barbon is nu in balbezit. Barbon geeft een hoge lob. Donadeo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Michelin rent richting de bal. Zazzeroni verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzeroni geeft een lange en hoge pass. Cipolloni heeft problemen om de bal te vangen. Cipolloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Rispoli de bal. Rosati is nu in balbezit. Rispoli begaat een overtreding. Rispoli krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rispoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rispoli met een sublieme pass. Di Filippo probeert naar een medespeler te passen. Cipolloni heeft problemen om de bal te vangen. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rosati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beffardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbon is nu in balbezit. Barbon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza passt de bal in één keer door. Zazzeroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Filippo rent richting de bal. Di Filippo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pomponio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Filippo geeft een hoge lob. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni schiet op doel. Sperlecchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli passt de bal met de wreef. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni rent richting de bal. Cipolloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli geeft een hoge lob. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Arek FC 4:0

79e minuut.
Barbon geeft een lange en hoge pass. Fantin met een sublieme pass. Rispoli kopt de bal weg. Donadeo rent richting de bal. Donadeo schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon is nu in balbezit. Donadeo is nu in balbezit. Barbon geeft een lange en hoge pass. Cipolloni springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rispoli probeert naar een medespeler te passen. Di Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Filippo met een sublieme pass. Cipolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Beffardi speelt de bal door. Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon speelt de bal door. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cipolloni controleert de bal met de borst. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Arek FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 21%, Arek FC 79%.
Mediolanum - Arek FC 5:0