Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Evolution Eleven Mediolanum
MV3 Tactiek pressing 2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Beffardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orjuela passt de bal zonder na te denken. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chase met een sublieme pass. Orjuela is nu in balbezit. Orjuela passt de bal in één keer door. Clarke met een sublieme pass. Kieszczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Mediolanum 1:0

12e minuut.
Zazzeroni is nu in balbezit. Zazzeroni geeft de bal voor. Cipolloni is nu in balbezit. Cipolloni schiet op doel. Håkonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Evolution Eleven - Mediolanum 1:1

14e minuut.
Boscarello geeft een hoge lob. Daar is Barbon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunella probeert naar een medespeler te passen. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Donadeo is nu in balbezit. Carlylse onderschept slim de pass. Cipolloni onderschept slim de pass. Cipolloni draait met de bal, schiet en ... Håkonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Mediolanum 1:2

29e minuut.
Codazza probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kieszczyński stond buitenspel. Beffardi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Donadeo rent richting de bal. Donadeo schiet op doel. Håkonsen bokst de bal weg.

32e minuut.
Beffardi passt de bal met de wreef. Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon passt de bal met de wreef. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Mediolanum 1:3

45e minuut.
Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy rent richting de bal. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński schiet op doel. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Mediolanum 2:3

45e minuut.
Des Walker komt het veld opgelopen. Souness komt het veld opgelopen. Minnerup komt het veld opgelopen. Martyn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 54%, Mediolanum 46%.
Evolution Eleven - Mediolanum 2:3

46e minuut.
Martyn is nu in balbezit. Zazzeroni rent richting de bal. Zazzeroni geeft een lange en hoge pass. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen bokst de bal weg.

56e minuut.
Di Filippo probeert de bal aan de voet te houden. Martyn is nu in balbezit. Boscarello begaat een overtreding. Boscarello krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Boscarello onderschept slim de pass. Boscarello geeft de bal voor. Dimaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo verovert de bal door een tackle van achteren. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Mediolanum 2:4

65e minuut.
Coady is nu in balbezit. Coady geeft de bal voor. Martyn is nu in balbezit. Martyn schiet op doel. Milillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kieszczyński stond buitenspel. Truman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chase trapt de bal weg van het doel. Boscarello kopt de bal weg. Daar is Des Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Håkonsen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Beffardi met de inworp. Barbon rent richting de bal. Barbon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Martyn controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zazzeroni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brunella kopt de bal weg. Di Filippo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Donadeo rent richting de bal. Donadeo haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 56%, Mediolanum 44%.
Evolution Eleven - Mediolanum 2:4