Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Movida Fc Stallions FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fauro geeft de bal voor. Rineri heeft problemen om de bal te vangen. Rineri met een sublieme pass. Bertanzi is nu in balbezit. Bertanzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zamparese rent richting de bal. Bonsignori verovert de bal door een tackle van achteren. Brauzzi begaat een overtreding. Bonsignori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosato wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiabai de bal onder controle te krijgen. Giromini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiabai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiabai krijgt een gele kaart. Giromini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zamparese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsignori rent richting de bal. Bonsignori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Fauro passt de bal met de wreef. Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauro verovert de bal door een tackle van achteren. Rosato is nu in balbezit. Rosato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fauro passt de bal zonder na te denken. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosato rent richting de bal. Rosato haalt uit met een fantastische trap. Nardoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Movida Fc - Stallions FC 0:1

19e minuut.
Rosato met een sublieme pass. Bonsignori heeft problemen om de bal te vangen. Rosato rent richting de bal. Bonsignori rent richting de bal. Bonsignori haalt uit met een fantastische trap. Nardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Dovizioso verovert de bal door een tackle van achteren. Dovizioso probeert naar een medespeler te passen. Raimondo is nu in balbezit. Bonsignori onderschept slim de pass. Bonsignori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lampugnani passt de bal in één keer door. Chiabai rent richting de bal. Chiabai passt de bal met de wreef. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zamparese geeft een hoge lob. Bertanzi is nu in balbezit. Medved rent richting de bal. Medved schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bronzoni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Movida Fc - Stallions FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movida Fc 52%, Stallions FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Movida Fc - Stallions FC 1:1

58e minuut.
Raimondo geeft een lange en hoge pass. Meoni met een sublieme pass. Daar is Zamparese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsignori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vitalliano met de inworp. Fauro is nu in balbezit. Fauro geeft een hoge lob. Bonsignori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsignori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movida Fc 53%, Stallions FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Movida Fc - Stallions FC 1:1